وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينکه 20 درصد استفاده از اينترنت در کشور در جهت امور علمي مصرف مي شود.، گفت: مابقي صرف دريافت خدمات ، اخبار و سرگرمي مي شود.
وايمکس نيوز- دکتر واعظي در دومين روز از سفر استاني خود به استان خراسان رضوي امروز (پنجشنبه) در شوراي اداري شهرستان گناباد گفت: يک چهارم جمعيت گناباد را دانشجويان تشکيل مي دهد که انتظار اين است که دولت خدماتش را به اين مردم و قشر فرهيخته بيشتر کند که با برنامه ريزي همکاران باعث شده که وضعيت زيرساخت ارتباطات و فناوري اطلاعات اين شهرستان سرآمد بسياري از شهرهاي کشور شود که البته هيچ وقت نبايد به اين مقدار رضايت داد و بايد همواره در دولت فکر کنيم که به اين مردم عزيز در همه بخش ها بدهکاريم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينکه معمولا قدر چيزي که نداريم را کمتر مي دانيم، گفت: در منطقه زندگي مي کنيم که بي ثباتي، ناامني، انديشه تکفيري و فعاليت هاي تروريستي را به شدت شاهديم که با وجود رهبري هوشمند و همبستگي قواي سه گانه کشور و نيروهاي نظامي، انتظامي و امنيتي در نهايت آرامش و ثبات به سر مي بريم که اگر اين امنيت را نداشتيم قدر آن را بهتر مي دانستيم.
وي با اشاره به گستردگي جغرافيايي کشور و جمعيت هشتاد ميليوني مردم ايران افزود: رونق اقتصادي، اشتغال و بهبود معيشت مردم جدي ترين دغدغه دولت به شمار مي رود و از ابتدا يکي از اهداف جدي اين بود که توسعه اقتصادي را بوجود آورد و طبيعي است که اگر نگاهي به سياست خارجي داشت به خاطر اقتصاد بود چون مي دانستيم تحريم هستيم و امکان جابه جايي پول را نداريم و بازار صادراتي ما محدود شده و نمي توانيم رونق اقتصادي و اشتغال داشته باشيم.
بالاترين مقام مسوول حوزه ICT کشور با اشاره به باز شدن دروازه هاي کشورهاي مختلف به روي بنگاه هاي کشور و رفع مسايل بين المللي تصريح کرد: رونق اقتصادي نياز به سرمايه گذاري داخلي و خارجي دارد و امسال با توجه به رفع تحريم ها و بازگشت صادرات نفت به زمان قبل از تحريم ها همه شاخص هاي اقتصادي مثبت شده که علامت خوبي براي آينده کشور است.
عضو کابينه دولت تدبير و اميد خاطر نشان کرد: اگرچه ممکن است اين اعداد در سر سفره هاي مردم خودنمايي نکند اما اقتصاددانان اين علايم را به اين جهت مثبت مي دانند که مي توانيم بسياري از مشکلات را رفع کنيم که بر همين اساس امسال 700 هزار شغل ايجاد کرديم هرچند تعداد بيشتري وارد بازار کار شدند و اگر اين کار را نمي کرديم با انباشته شدن بيکاران مواجه مي شديم و براي رفع کامل بيکاري بايد سالانه يک ميليون شغل ايجاد کنيم.
دکتر واعظي انقلاب ايران را يک انقلاب فرهنگي دانست و اظهار کرد: بايد براي هر کاري زيرساخت ها و پيوست هاي فرهنگي مورد توجه قرارگيرد و اگر توجه نکنيم ممکن است توسعه ما با کشورهاي ديگري که به مسايل فرهنگي توجهي دارند فرقي نکند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به دستگاه هاي متعدد مسوول در حوزه فرهنگي کشور از وزارت ارشاد، دفتر تبليغات اسلامي و ... ياد کرد و گفت: اين آماري که گفته مي شود که 20 درصد فعاليت ها در فضاي اينترنت علمي است درست است ضمن اينکه بايد اشاره کرد که مابقي به بخش هاي ديگر همچون خدمات، اخبار و سرگرمي اختصاص دارد که به عنوان نظام به فعاليت سايت هاي غير اخلاقي، ضد دين و ضد امنيت کشور حساس هستيم که همه آنها زير 5 درصد است.
وي به گزارش اخيري که دستگاه امنيتي مسوول اين حوزه اشاره کرد و افزود: بر اين اساس سهم بخش غير اخلاقي در استفاده از اينترنت زير يک درصد است و البته بايد کمتر شود و نزديک به صفر درصد برسد و در رابطه با نگاهمان به فضاي مجازي بايد تلاش کنيم که در خدمت توسعه کشور اشتغال و ارتقاي علمي قرار بگيرد.
بالاترين مقام مسوول حوزه ICT کشور در مورد آخرين وضعيت زيرساخت ها در شهرستان گناباد گفت: شبکه انتقال گناباد بعد از دولت يازدهم 4 برابر و پهناي باند 3 برابر شده است. ضمن اينکه مشترکين اينترنت اين شهرستان 3.5 برابر شده است. علاوه بر آن 480 کيلومتر فيبر نوري ميان گناباد به تربت حيدريه و همينطور گناباد به قايم کشيده شده و 60 روستا نيز به اينترنت پر سرعت متصل شده اند.
عضو کابينه دولت تدبير و اميد با تاکيد بر اينکه گناباد از نظر زيرساختي بعد از مشهد مقدس بهترين وضعيت را دارد اظهار کرد: براي نسل سوم و چهارم که در اين شهرستان به بهره برداري مي رسد 128 ميليارد تومان سرمايه گذاري صورت پذيرفته و اميدواريم تا پايان دولت نسبت به آنچه تا الان رشد پيدا کرده هم شبکه انتقال و هم ظرفيت پهناي باند دو برابر شود و 17 روستاي ديگر نيز به شبکه اينترنت پر سرعت متصل ميشوند که 260 ميليارد ريال ديگر سرمايه گذاري ميکنيم.